Κρατάει… μικρό καλάθι ο Φαν Πέρσι

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια αλλά και η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο «Έμιρεϊτς» και έκαναν δύσκολη τη ζωή της ¶ρσεναλ, είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ζητά την προσοχή των συμπαικτών του κόντρα στην ελληνική ομάδα.



Κρατάει… μικρό καλάθι ο Φαν Πέρσι

Ο Ολλανδός επιθετικός των «κανονιέρηδων» θα ηγηθεί της ομάδας του στο αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και έχοντας επίγνωση των δυσκολιών της αναμέτρησης, έκανε λόγο για ένα από τα πιο δύσκολα ματς.

«Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι επικίνδυνο. Ενημερώθηκα για τα επιτεύγματα της ομάδας και είναι απίστευτο το γεγονός πως έχει κατακτήσει 13 πρωταθλήματα τα τελευταία 15 χρόνια» είπε αρχικά ο Φαν Πέρσι, που μάλιστα δεν έχει ξεχάσει την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε η ¶ρσεναλ το 2009 στο «Έμιρεϊτς» στην αμέσως προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους»:

«Από εκείνο το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ασφαλώς και έχει αλλάξει και εμείς πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα προσεκτικοί, αφού δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα αν δεν είσαι καλή ομάδα».

Από τη μεριά του, ο ¶αρον Ράμσεϊ αναφέρθηκε στην ήττα των «κανονιέρηδων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» το 2009, όταν ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να επικρατήσει με σκορ 1-0 απέναντι σε μια πλήρως ανανεωμένη ομάδα που είχε παρατάξει ο Βενγκέρ, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

«Πιστεύω ότι είχαμε παίξει πολύ καλά. Ηττηθήκαμε βέβαια, αλλά είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε χωρίς όμως να τα καταφέρουμε. Ήταν μια καλή εμφάνιση με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ευελπιστώ αυτή τη φορά να εμφανιστούμε το ίδιο καλοί, αλλά να πανηγυρίσουμε τη νίκη».