Καμία ανησυχία για Φαν Πέρσι

Ήρεμοι παραμένουν στην Άρσεναλ αναφορικά με την υπόθεση του συμβολαίου του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός επιθετικός δεν θέλησε να μπει από τώρα σε συζητήσεις ανανέωσης της συνεργασίας του με τους «κανονιέρηδες», πράγμα που όμως δεν ανησύχησε τον Αρσέν Βενγκέρ, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι.



Καμία ανησυχία για Φαν Πέρσι

Ο 28χρονος φορ που στη νίκη (3-0) επί της Μπόλτον σκόραρε δύο φορές και έφτασε στα 100 γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ, μια μέρα μετά την κυκλοφορία της φημολογίας περί ενδιαφέροντος των «πολιτών», αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τη διοίκηση των Λονδρέζων για την επέκταση του συμβολαίου του.

Όπως είναι φυσικό, δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες υποψίες ενδεχόμενης αποχώρησης του Φαν Πέρσι, ο οποίος όμως το φετινό καλοκαίρι είχε λάβει τις εγγυήσεις των ανθρώπων της Άρσεναλ για το μέλλον του συλλόγου, παρά τις αποχωρήσεις των Φάμπρεγας και Νασρί. Το υπάρχον συμφωνητικό του ποδοσφαιριστή με τους «κανονιέρηδες» λήγει το 2013 και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Αρσέν Βενγκέρ δεν ανησυχεί…

«Πρέπει να σεβαστούμε το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια. Δύο χρόνια στο ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύς καιρός. Εμείς από τη μεριά μας σαν σύλλογος είμαστε ξεκάθαροι όσον αφορά τις προθέσεις μας και την παραμονή του παίκτη στην ομάδα, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αφού σε τέτοιες περιπτώσεις εμπλέκονται πάντα δύο πλευρές» ήταν το σχόλιο του Αλσατού τεχνικού για την υπόθεση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.