Λάβρος κατά της διαιτησίας ο Γουόρνοκ!

Έξαλλος με τη διαιτησία ήταν ο Νιλ Γουόρνοκ λίγο μετά τη λήξη της ισόπαλης (1-1) αναμέτρησης της ΚΠΡ με την Άστον Βίλα. Ο προπονητής των «νεοφώτιστων» έκανε λόγο συνεχείς λανθασμένες υποδείξεις κατά της ομάδας του και τόνισε πως ο νεαρός ρέφερι που ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι με τους «χωριάτες»… έκλεψε την παράσταση.



Λάβρος κατά της διαιτησίας ο Γουόρνοκ!

«Είμαστε απογοητευμένοι από τις διαιτητικές αποφάσεις, αλλά αντιδράσαμε σωστά και δεν απογοητευτήκαμε ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Οι διαιτητές θα πρέπει να είναι… απαρατήρητοι και ο συγκεκριμένος που ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι μας, έκλεψε την παράσταση» τόνισε αρχικά ο Νιλ Γουόρνοκ και συμπλήρωσε:

«Είδα ξανά στο βίντεο τις φάσεις για τις οποίες φωνάζουμε για πέναλτι και νομίζω ότι το πρώτο χέρι του Άλαν Χάτον έχει περάσει σαν… απόκρουση! Πώς γίνεται αυτό; Είναι ντροπιαστικό! Δεν την αξίζουμε αυτή τη συμπεριφορά από τους διαιτητές. Όσο για το πέναλτι που έδωσε υπέρ της Άστον Βίλα… Θεέ μου! Ο διαιτητής απλά ήθελε να δώσει ένα πέναλτι και αυτό είναι λάθος»