Και έπαιξε και σκόραρε!

Ημερομηνία που θα τη… θυμάται για πάντα είναι η 21η Σεπτεμβρίου 2011 για τον Όουεν Χάργκριβς! Ο Άγγλος μέσος, αγωνίστηκε για πρώτη φορά περισσότερα από δέκα λεπτά τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ μάλιστα σκόραρε στο 17ο λεπτό του αγώνα με τη Μπέρμιγχαμ για το Λιγκ Καπ!



Και έπαιξε και σκόραρε!

Το καλοκαίρι, αποδεσμεύτηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μάλιστα του είχε προτείνει να συνεχίσει στην ομάδα, με τον μισθό του να εξαρτάται από τις συμμετοχές του, ωστόσο ο – ίσως – πιο άτυχος ποδοσφαιριστής των τελευταίων ετών δεν το δέχτηκε. Είχε βάλει στόχο να αποδείξει ότι οι συνεχείς τραυματισμοί του δεν τον είχαν επηρεάσει και ότι ήταν έτοιμος να ανταποκριθεί ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Υπέγραψε στη Μάντσεστερ Σίτι και στην πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα, σκόραρε και το πανηγύρισε δεόντως. Τα στοιχεία που προέκυψαν από τα πρώτα 20 λεπτά της παρουσία τους στην ενδεκάδα των «πολιτών» την 21η Σεπτεμβρίου 2011, είναι αρκετά! Για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια, ο Όουεν Χάργκριβς αγωνίζεται για περισσότερα από 10 λεπτά! Στις 2/5/2010 είχε μπει ως αλλαγή στο 90ο λεπτό στην εκτός έδρας νίκη (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σάντερλαντ, ενώ στην επιστροφή του έπειτα από νέο τραυματισμό στις 6/11/2010, αποχώρησε από το γήπεδο στο πρώτο δεκάλεπτο λόγω νέου προβλήματος!

Την 21η Σεπτεμβρίου του 2011, ο Άγγλος μέσος όχι μόνο αγωνίζεται για περισσότερα από δέκα λεπτά, αλλά βρίσκει και το δρόμο για τα δίχτυα στο 17ο λεπτό του αγώνα με τη Μπέρμιγχαμ για το Λιγκ Καπ, κάτι που είχε να κάνει από τις 13/4/2010 και τη νίκη (2-1) της Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ!