Φαν Πέρσι: «Κάνουμε τα ίδια λάθη…»

Εκνευρισμένος από το γεγονός πως εντός αγωνιστικού χώρου οι παίκτες της Άρσεναλ κάνουν συνεχώς τα ίδια λάθη που στο τέλος κοστίζουν βαθμούς, εμφανίστηκε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. «Ξεκινάμε καλά στα παιχνίδια και μετά κάνουμε λάθη και μάλιστα επαναλαμβανόμενα» τόνισε ο Ολλανδός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.



Φαν Πέρσι: «Κάνουμε τα ίδια λάθη…»

Οι «κανονιέρηδες», έπειτα από πέντε αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, βρίσκονται μόλις μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αποτυγχάνοντας να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» και το περασμένο Σάββατο, όταν ηττήθηκαν από τη Μπλάκμπερν (4-3). Ο Φαν Πέρσι, σαν αρχηγός, κάνει προσπάθεια ανύψωσης ηθικού στα αποδυτήρια, αλλά όπως τόνισε, τα λάθη που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν στην ομάδα να κατακτήσει το απόλυτο των βαθμών στους αγώνες.

«Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη και πρέπει να ανασυνταχθούμε, να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάρουμε βαθμούς. Αυτό όμως, προς στιγμήν, δεν το κάνουμε. Είναι πολύ εκνευριστικό το γεγονός και συμβαίνει πολύ συχνά. Κάθε φορά που σε ένα παιχνίδι ξεκινούσαμε καλά, κάναμε λάθη που μας κόστισαν, ωστόσο τα επαναλαμβάνουμε και αυτό είναι το κακό» είπε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός για να συμπληρώσει:

«Πρέπει να πάρουμε συνεχόμενες νίκες για να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και να ανακτήσουμε την καλή ψυχολογία, αλλά δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να πανηγυρίσουμε νίκες, να μαζέψουμε πόντους και οφείλουμε να κάνουμε την αρχή από το επόμενο κιόλας παιχνίδι».