Λένον: «Ντέρμπι την καλύτερη στιγμή»

Στο καλύτερο χρονικά σημείο έρχεται το πρώτο «old firm» της χρονιάς στη Σκοτία, σύμφωνα με τον προπονητή της Σέλτικ, Νιλ Λένον. Ο τεχνικός των «καθολικών» υποστήριξε πως μετά την ευρωπαϊκή ήττα από την Ατλέτικο, οι ποδοσφαιριστές του θα θέλουν να… ξεσπάσουν και το ντέρμπι με τη Ρέιντζερς προσφέρεται για σκληρή μάχη!



Λένον: «Ντέρμπι την καλύτερη στιγμή»

Οι «καθολικοί» εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, το βράδυ της Πέμπτης, φεύγοντας από το «Βιθέντε Καλντερόν» με ήττα 2-0 από τους «ροχιμπλάνκος». Η Σέλτικ συμμετέχει στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση μέσω δικαίωσης από την UEFA στην υπόθεση με τη Σιόν και τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης. Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα δεν ήταν ιδανική για την ομάδα του Νιλ Λένον που θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα στην… «πρεμιέρα» των «old firm» για φέτος, κόντρα στη Ρέιντζερς!

«Η επάνοδος στα εγχώρια με ντέρμπι είναι ο καλύτερος τρόπος για επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά από ευρωπαϊκή απογοήτευση. Ορισμένες φορές, όταν μια ομάδα στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα έπειτα από ευρωπαϊκή αναμέτρηση, δεν δίνει τη βαρύτητα που θα έπρεπε αλλά σε ένα τέτοιο ντέρμπι, όπως αυτό στο οποίο καλούμαστε να αγωνιστούμε. Είναι πολύ εύκολο να βρουν κίνητρο οι ποδοσφαιριστές» είπε ο Λένον.