Θέλουν Μπέκαμ στην Παρί

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ άφησε ο Λεονάρντο, τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν. Μιλώντας στο BBC ο Βραζιλιάνος έπλεξε το εγκώμιο του Άγγλου, για τον οποίο τόνισε πως δεν είναι απλά και μόνο ένας καλός ποδοσφαιριστής.



Θέλουν Μπέκαμ στην Παρί

Άλλωστε, οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Μίλαν, ομάδα στην οποία ο Μπέκαμ είχε αγωνιστεί ως δανεικός από το Λος Άντζελες.Ο Λεονάρντο ρωτήθηκε εάν υπάρχει κάποιος Άγγλος ποδοσφαιριστής που θα ήθελε να τον δει να φορά τη φανέλα της Παρί και δεν δίστασε να απαντήσει: «ο Μπέκαμ»!

«Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω πολύ για τις αξίες του και όσα έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Ήμουν προπονητής του στη Μίλαν και είχαμε πολύ καλή σχέση. Στην προπόνηση είναι σαν μικρό παιδί. Σέβεται τους κανόνες, ακούει τους προπονητές και θέλει πάντα το καλύτερο για την ομάδα. Είναι κάτι παραπάνω από ποδοσφαιριστής. Είναι ένας ποπ σταρ», δήλωσε ο Λεονάρντο για τον Μπέκαμ, ο οποίος, βρίσκεται στο στόχαστρο και πολλών ομάδων στο Νησί, με επικρατέστερους «μνηστήρες» έως τώρα, Τότεναμ και ΚΠΡ.