Μπάλακ: «Με πονάει ακόμη το 2008…»

Τρία χρόνια μετά και ο «πόνος» παραμένει ο ίδιος… Ο Μίκαελ Μπάλακ που ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Τσέλσι, το βράδυ της Τρίτης, για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, υποστήριξε πως δεν μπορεί να ξεχάσει τον χαμένο τελικό της διοργάνωσης του 2008 στη Μόσχα, όταν οι «μπλε» ήταν ηττηθεί στα πέναλτι από τη Γιουνάιτεντ.



Μπάλακ: «Με πονάει ακόμη το 2008…»

Ο Γερμανός μέσος πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά από σοβαρούς τραυματισμούς, αισθάνεται τιμημένος που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Τσέλσι και η στιγμή που μέχρι στιγμής έχει σημαδέψει την καριέρα του, ήταν με την λονδρέζικη ομάδα.

Το 2008, στη Μόσχα, οι «μπλε» είδαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο στον μεταξύ τους τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι. Η… «πληγή» που άνοιξε στον Μίκαελ Μπάλακ, δεν έχει κλείσει ακόμη…

«Θα με στοιχειώνει για πάντα εκείνη η νύχτα. Όλους όσοι τότε είχαμε προσπαθήσει και δεν τα είχαμε καταφέρει» είπε αρχικά ο έμπειρος μέσος και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην προσεχή κόντρα με την πρώην ομάδα του: «Θα είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Έχω αφήσει πολλούς φίλους εκεί, με τους οποίους διατηρώ επαφή και θα χαρώ να τους ξαναδώ. Πέρασα υπέροχα στην Τσέλσι».