Ολοζώντανη για το Τσάμπιονς Λιγκ με Άλισον στο 95'! (vids)

Απίστευτη εξέλιξη για τη Λίβερπουλ που βρήκε γκολ στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης με την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» για το 2-1 με ανατροπή και το -1 από την Τσέλσι στη μεγάλη μάχη για την 4άδα! Τρελοί πανηγυρισμοί για τους «κόκκινους» με την μαγική στιγμή του Βραζιλιάνου γκολκίπερ. Νωρίτερα, η Τότεναμ επικράτησε 2-0 της Γουλβς και κάνει ό,τι μπορεί κι εκείνη για την Ευρώπη...



Ολοζώντανη για το Τσάμπιονς Λιγκ με Άλισον στο 95'! (vids)

Στο μετριότατο πρώτο της 20λεπτο η Λίβερπουλ τιμωρήθηκε από τον Ρόμπσον – Κανού που έφυγε στην πλάτη της άμυνας στο 15' και πλάσαρε σωστά με το αριστερό για το 1-0 των «baggies».

Η Λίβερπουλ κατάφερε τον πρώτο της στόχο που ήταν να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο, το έκανε με ωραίο αριστερό σουτ του Μοχάμεντ Σαλάχ με μια επαφή από ασίστ του Μανέ στο 33', με τον «Φαραώ» να σκοράρει με ωραίο αριστερό από τα όρια της περιοχής στην γωνία του Τζόνστον.

Λίγο αργότερα ο Φιρμίνο είχε δοκάρι, με την έναρξη του δευτέρου μέρος ο Μανέ είχε γκολ που δεν μέτρησε ποτέ για οφσάιντ και ο Σαμ Άλαρνταϊς έδωσε εντολή στους παίκτες του να μοχθήσουν στην άμυνα για να πάρουν κάτι καλό από την αναμέτρηση, για την... τιμή των όπλων.

Μάλιστα, στο 70ο λεπτό η Γουέστ Μπρομ βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα με τον Μπάρτλεϊ να παρεμβαίνει σε φάση στην περιοχή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, όμως, ο Φίλιπς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον VAR καθώς φαίνεται ότι επηρέαζε την ορατότητα του Άλισον.

Οι «κόκκινοι» έψαξαν πολύ το γκολ της ανατροπής, όμως, αυτό φαινόταν πως δεν μπορούσε να βρεθεί στο «Χόθορνς» κι όμως έγινε το απροσδόκητο!

Στην τελευταία φάση από εκτέλεση κόρνερ, ο Άλισον ανέβηκε στην απέναντι περιοχή, πήρε και την κεφαλιά και έγραψε το τελικό 2-1 για να παραμείνει όρθια για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ!

 

 

 

 

 

 

Η Τότεναμ έφτασε στο 2-0 επί της Γουλβς και μπορεί η 4άδα ν' απομακρύνεται, όμως, θα πρέπει να εξασφαλιστεί το Γιουρόπα Λιγκ για το σύνολο του Ράιαν Μέισον. Τα «σπιρούνια» είχαν τρία δοκάρια, είχαν πολλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση με τους «λύκους» και ο Κέιν λίγο πριν την ανάπαυλα ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά την ομάδα του με ψύχραιμο πλασέ από ασίστ του Χόιμπιεργκ.

Ο τελευταίος θα πρόσθετε και γκολ στον λογαριασμό του για το μεσημέρι της Κυριακής, τελειώνοντας το παιχνίδι και διαμορφώνοντας το 2-0 για την Τότεναμ προλαβαίνοντας να εκμεταλλευτεί απομάκρυνση του Ρουί Πατρίσιο σε προσπάθεια του Γκάρεθ Μπέιλ.

 

Κώστας Ζάλιαρης