Το πρώτο «διπλό» από το 2011 και ... τα νιάτα του Αρτέτα!

Η ¶ρσεναλ κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά έπειτα από τα τέλη του 2011 θετικό αποτέλεσμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι, έκανε LeagueDouble έπειτα από περίπου δυο δεκαετίας και ο Μικέλ Αρτέτα έγινε ο νεαρότερος με δυο νίκες επί των «μπλε» του Λονδίνου την ίδια ποδοσφαιρική χρονιά.  



Το πρώτο «διπλό» από το 2011 και ... τα νιάτα του Αρτέτα!

Η ¶ρσεναλ κατάφερε να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης ευρωπαϊκής θέσης για φέτος με μεγάλο «διπλό» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το βράδυ της Τετάρτης.

Το 1-0 από το γκολ του Εμίλ Σμιθ – Ρόου δεν είχε κάποια απάντηση από πλευράς Τσέλσι, η οποία με αυτή την ήττα αναγκάζεται να παραμείνει σε μια ανησυχία για την 4άδα, ενόψει των τελικών του Κυπέλλου Αγγλίας και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ¶ρσεναλ για πρώτη φορά από τον Οκτώβρη του 2011 καταφέρνει να πάρει νίκη στην έδρα των συμπολιτών της, όταν τότε οι «κανονιέρηδες» είχαν θριαμβεύσει με το τελικό 5-3.

Tο LeagueDouble έγινε για πρώτη φορά έπειτα από 17 χρόνια (σεζόν 2003-2004) και ο Μικέλ Αρτέτα έγινε ο νεαρότερος (39 ετών και 47 ημερών) που παίρνει και τα δύο ματς της ίδιας αγωνιστικής περιόδου απέναντι στην Τσέλσι!

Κώστας Ζάλιαρης