Οι διαφορές ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σίτι... με κορονοϊό και με εμβόλια (pics)

Η Σίτι επέστρεψε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ κατακτώντας το τρίτο της πρωτάθλημα στην 5ετία της θητείας του Πεπ Γκουαρδιόλα στο κλαμπ, όμως, οι οπαδοί της ομάδας δεν... είχαν και τόση όρεξη για πανηγυρισμούς. Απογοητευτική η εικόνα έξω από το Etihad, σε πλήρη αντίθεση με ό,τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι στο «Άνφιλντ». 



Οι διαφορές ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σίτι... με κορονοϊό και με εμβόλια (pics)

Με τον κορονοϊό να καλπάζει, τα εμβόλια ακόμα να μην έχουν ξεκινήσει και τους κινδύνους να παραμένουν τεράστιοι, οι οπαδοί της Λίβερπουλ έδειξαν πως τα 30 χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα ήταν πάρα πολλά. 

Με την ολική επαναφορά των «κόκκινων» στην κορυφή, χιλιάδες οπαδοί του συλλόγου συγκεντρώθηκαν έξω από το «Άνφιλντ» πανηγυρίζοντας και κάνοντας την νύχτα - μέρα. 

Η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική το βράδυ της Τρίτης στο Etihad με την εξασφάλιση του τίτλου από τη Σίτι έπειτα και από το 2-1 της Λέστερ επί της Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». 

Και φυσικά οι εικόνες έγιναν η καλύτερη αφορμή για καζούρα από τους «κόκκινους» του λιμανιού προς τους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ... 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης