Νοκ - άουτ από το Euro ο Φαν Ντάικ!

Με απόλυτη επίγνωση του χρόνου που χρειάζεται ακόμα για να επιστρέψει δυνατός και με ανάγκη να επιδείξει προσοχή και να μην βιαστεί για να προλάβει το Euro, o Φαν Ντάικ αποφάσισε κι ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι παρών με τους «οράνιε» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού! 



Νοκ - άουτ από το Euro ο Φαν Ντάικ!

Είναι μια απόφαση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τον Γιούργκεν Κλοπ και τους οπαδούς της Λίβερπουλ και θ' απογοητεύσει τους Ολλανδούς που τον περίμεναν στο κέντρο της άμυνας της εθνικής τους ομάδας στην μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει από το σύνολο του Ντε Μπουρ στο Euro.

Ο Φαν Ντάικ αποφάσισε να μην βιαστεί, να πάρει το χρόνο του για να καταφέρει να επιστρέψει την κατάλληλη στιγμή και να είναι το ίδιο δυνατός με το διάστημα πριν από τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον προηγούμενο Οκτώβρη στο ισόπαλο (2-2) ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Ο κόσμος μπορεί να ενθουσιάστηκε βλέποντάς τον να τρέχει και να ανεβάζει συνεχώς ένταση στη γυμναστική και τις προπονήσεις του στο Kirkby, ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ολλανδός στόπερ ανακοίνωσε πως είναι φρόνιμο για εκείνον να μην πάει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τους «οράνιε».

«Είναι η πιο σωστή επιλογή βάσει της κατάστασής μου αυτή τη στιγμή. Το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας μου θα είναι στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Όλη η συγκέντρωσή μου θα είναι στο καλοκαιρινό στάδιο με τη Λίβερπουλ. Είμαι στο σωστό δρόμο και στο σωστό timing. Στην προετοιμασία θα είμαι ξανά μαζί με τα παιδιά» ήταν τα λόγια του.

Κώστας Ζάλιαρης