Σοβαρότατος και ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού της Ντέρμπι για το FFP!

Παρά την επιβίωσή της εντός γηπέδου και την εξασφάλιση της παρουσίας της και την επόμενη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, η Ντέρμπι Κάουντι αγχώνεται πιο πολύ από ποτέ μετά και την απόφαση της αποδοχής της έφεσης που άσκησε η EFL για να παραμείνει ανοιχτή η υπόθεση του FFP και να διατηρηθεί ο κίνδυνος υποβιβασμού των «κριαριών».



Σοβαρότατος και ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού της Ντέρμπι για το FFP!

Η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ κατάφερε με το τελικό 3-3 απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να προλάβει στο... νήμα και να διατηρηθεί στην Τσάμπιονσιπ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέφυγε τον υποβιβασμό, κάτι που ασφαλώς θα ήταν μαύρη κηλίδα στην πρώτη του... μισή σεζόν ως πρώτος προπονητής της Ντέρμπι, ωστόσο, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστό πως η έφεση που ασκήθηκε από ανεξάρτητη επιτροπή της EFL στην αρχική απόφαση έγινε αποδεκτή κι έτσι παραμένει ορθάνοιχτο το παράθυρο επιβολής τιμωρίας στο κλαμπ που μπορεί τελικά να υποβιβαστεί!

Αν η ποινή φτάσει στην αφαίρεση βαθμών, αυτοί είναι περισσότεροι από ένας και ισχύσει από την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο, τότε τα «κριάρια» πέφτουν στην LeagueOne αντί για την Γουίκομ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης