Κάποτε ο Τσάρλι Άνταμ έκανε τον κόσμο να σκεφτεί πως θα είναι καλύτερος από τον Αγουέρο! (pic)

Κι όμως, υπήρξε δημοσιογράφος που πίσω στο 2011 είχε αναφέρει πως ο Τσάρλι Άνταμ και η μετακίνησή του στην Λίβερπουλ θα είναι καλύτερη μεταγραφή από αυτή του Σέρχιο Αγουέρο που πήρε το δρόμο από την Μαδρίτη προς το Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι!  



Κάποτε ο Τσάρλι Άνταμ έκανε τον κόσμο να σκεφτεί πως θα είναι καλύτερος από τον Αγουέρο! (pic)

Ο Αγουέρο, μια 10ετία αργότερα, είναι θρύλος των «πολιτών», ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για το κλαμπ, με τίτλους και ατομικές διακρίσεις και ο κορυφαίος ξένος σκόρερ στα χρονικά της Premier League.

Ο Τσάρλι Άνταμ, δέκα χρόνια μετά από εκείνη την τρομερή εκτίμηση που είχε κάνει ο Όλιβερ Χολτ, ένας από τους καλύτερους αρθρογράφους στην Αγγλία, βρίσκεται στην Νταντί Γιουνάιτεντ, δείχνει πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία των 35 ετών που δηλώνει, απέτυχε στη Λίβερπουλ και πέρασε από τις Στόουκ και Ρέντινγκ.

Τρομερή μαντεψιά είχε κάνει ο Χολτ και ο Άνταμ την θυμήθηκε και έκανε καζούρα με μοντάζ βάζοντας την αντίδραση του Αγουέρο τη στιγμή που είδε λάθος τον αριθμό του από τον Τάσο Σιδηρόπουλο στην αλλαγή που έγινε στον επαναληπτικό ημιτελικό της Σίτι με την Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης