Προσφέρεται το Βίλα Παρκ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Προκειμένου ν' αποφευχθεί το ταξίδι χιλιάδων Άγγλων οπαδών στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αφού πλέον θα κοντραριστούν εκεί οι Τσέλσι και Σίτι, η Άστον Βίλα πρόσφερε το Βίλα Παρκ για το μεγάλο παιχνίδι της 29ης Μαΐου!  



Προσφέρεται το Βίλα Παρκ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Όπως αναφέρει το SkySports, οι διοικούντες τους «χωριάτες» ήρθαν σε επαφή με την FA αλλά και με την UEFA προκειμένου να τους γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους να φιλοξενηθεί στο Βίλα Παρκ ο τελικός του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τα πράγματα στην Τουρκία ακόμα να είναι πολύ δύσκολα και τουλάχιστον μέχρι τις 17 του μηνός να υπάρχει Lockdown σε ολόκληρη την χώρα, η UEFA ναι μεν ανέφερε ότι δεν πρόκειται ν' αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής του τελικού, ωστόσο, η Άστον Βίλα σκέφτηκε κάτι που... θα μπορούσε να είναι συμφέρον.

Προκειμένου οι κάμποσες χιλιάδες Άγγλοι που θα μπορούσαν να δώσουν το «παρών» στο ματς, ν' αποφύγουν το ταξίδι στην Τουρκία και οποιονδήποτε κίνδυνο από την πανδημία, οι «χωριάτες» πρόσφεραν το Βίλα Παρκ ώστε η μοναδική μετακίνηση από το Μάντσεστερ και το Λονδίνο να γίνει προς το Μπέρμιγχαμ κι όχι σε άλλη χώρα...

Κώστας Ζάλιαρης