Μάουντ: Από 6 ετών στα μπλε και τώρα... τελικό Τσάμπιονς Λιγκ! (pics)

Ο Μέισον Μάουντ θα ζήσει ακόμα ένα τεράστιο όνειρο με την αγαπημένη του φανέλα, βάζοντας στόχο να μην τελειώσει όλο αυτό το παραμύθι με πόνο, αλλά με δάκρυα χαράς για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στις 29 του μηνός στην Πόλη! Από 6 ετών στα μπλε, ο Μέισον Μάουντ από παιδάκι έμαθε να προσφέρει στην Τσέλσι και τώρα την οδηγεί σε κορυφές!  



Μάουντ: Από 6 ετών στα μπλε και τώρα... τελικό Τσάμπιονς Λιγκ! (pics)

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ενσωματώθηκε στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι από την ηλικία των 6 ετών, όμως, από νωρίς φάνηκε το ταλέντο του και η δουλειά που έριξε τον έκανε να βρίσκεται πάντα μερικά επίπεδα πιο πάνω από αυτό που θα έπρεπε ...

Ήταν 15 ετών όταν έπαιξε με το τμήμα κ-18, ενώ, στα 17 του άρχισε να αγωνίζεται στο τμήμα κ-21 της Τσέλσι!

Το 2017 υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με το κλαμπ, έφυγε για δύο δανεισμού σε Φίτεσε και Ντέρμπι Κάουντι και από τα «κριάρια» μαζί με τον Φρανκ Λάμπαρντ πήραν τον δρόμο για το «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου πλέον έχει φτάσει να φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της αγαπημένης του ομάδας!

Την σεζόν 2019-2020 έγινε ο πρώτος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου που έκανε ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα και συμπλήρωσε 50 εμφανίσεις, φτάνοντας φέτος στα 9 τέρματα και τις 8 ασίστ, συνεχίζοντας την τρομερή συνεισφορά του υπό τις οδηγίες του Τούχελ.

Έχει μπροστά του τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σκοράροντας στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Ρεάλ στο φινάλε για να κλειδώσει την πρόκριση και ακόμα είναι 22 ετών!

Όλο το μέλλον στα πόδια του Μέισον Μάουντ σε μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία..

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης