Νίκη με... τριπλό Μπέιλ! (vid)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ με το πρώτο του χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 8 χρόνια, οδήγησε την Τότεναμ στο 4-0 επί της υποβιβασμένης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο. Στην 6η θέση των Ουαλών σκόρερ στο κορυφαίο πρωτάθλημα ο πρωταγωνιστής των «σπιρουνιών».  



Νίκη με... τριπλό Μπέιλ! (vid)

Η ομάδα του Ράιαν Μέισον όσο μπορεί φαίνεται ότι θα εξαντλεί τα περιθώρια να προλάβει μια θέση γαι το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή τη στιγμή ανέβηκε στην 5η θέση, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από τις Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ.

Στο ματς με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο Μπέιλ άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό από ωραία ψηλή μπαλιά του Οριέ στην πλάτη της άμυνας, με τον Ουαλό να προλαβαίνει να πλασάρει παρά την έξοδο του Ράμσντεϊλ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τζον Φλεκ πάτησε άθελά του τον Λο Σέλσο στο πρόσωπο, όμως, παρά και την εξέταση της φάσης από τον VAR, αποφασίστηκε να μην τιμωρηθεί ο παίκτης της Σέφιλντ!

Στο 61' έπειτα από αντεπίθεση την οποία πήρε πάνω του Σον, ο Μπέιλ έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Νοτιοκορεάτη έχοντας χώρο και χρόνο να πετάξει τον πορτιέρε των «λεπίδων» στην αντίθετη κατεύθυνση για το 2-0, ενώ, στο 69' ήρθε και το χατ-τρικ με τον Οριέ να του κάνει ξανά ασίστ με γύρισμα από δεξιά μέσα στην περιοχή.

Αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ του Γκάρεθ Μπέιλ στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από τον Δεκέμβρη του 2012 όταν τότε το είχε καταφέρει σε ματς απέναντι στην Άστον Βίλα, ενώ, έφτασε στα 51 τέρματα και την 6η θέση των Ουαλών σκόρερ στην κορυφαία Λίγκα.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με πανέμορφο σουτ από απόσταση ο Χέουνγκ – Μιν Σον στο 77ο λεπτό έπειτα από πάσα του Μπέργκβαϊν.

 

Κώστας Ζάλιαρης