Οριστική αναβολή στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ»!

Έπειτα απ' όσα συνέβησαν με την διαδήλωση των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την εισβολή τους στο «Ολντ Τράφορντ», τις φθορές και τις μάχες με την Αστυνομία, αποφασίστηκε η αναβολή του μεγάλου ντέρμπι με τη Λίβερπουλ! Έσπασαν κάμερες, έκλεψαν σημαιάκια του κόρνερ, πέταξαν καπνογόνα και πέρασαν το μήνυμά τους προς την οικογένεια Γκλέιζερ οι οπαδοί!  



Οριστική αναβολή στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ»!

Χιλιάδες φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής τόσο έξω από το Lowry Hotel του Μάντσεστερ, όσο και στο «Ολντ Τράφορντ» για να διαδηλώσουν και να δείξουν την... απέχθειά τους προς την οικογένεια Γκλέιζερ που βρίσκεται στην ιδιοκτησία των «κόκκινων διαβόλων».

Εκατοντάδες κόσμος βρήκε ευκαιρία να πραγματοποιήσει εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, να σπάσει κάμερες, να προκαλέσει φθορές, να κλέψει σημαιάκια του κόρνερ, να πετάξει καπνογόνα κι έπειτα από αρκετή ώρα κατάφεραν οι stewards ν' ανακτήσουν τον έλεγχο και να βγάλουν έξω και τον τελευταίο οπαδό.

Βέβαια στους δρόμους έξω από το «Ολντ Τράφορντ» η κατάσταση άργησε πολύ να ηρεμήσει, με το εξαγριωμένο πλήθος με την παραμικρή αφορμή να έρχεται σε κόντρα με τις δυνάμεις της Αστυνομιας, ενώ, μέχρι και τις 19:30 ώρα Ελλάδας οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν φύγει από το ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει πριν από το ματς.

Ο ρέφερι που είχε οριστεί για την αναμέτρηση, Μάικλ Όλιβερ, φέρεται να είχε βρει τρόπο να φτάσει στο «Ολντ Τράφορντ», οι υπεύθυνοι του γηπέδου έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο ώστε να διαβεβαιώσουν πως όλα είχαν ηρεμήσει, οι δημοσιογράφοι πήραν τις θέσεις τους, όμως τελικά το ματς δεν ξεκίνησε ποτέ για λόγους ασφαλείας αφού η ώρα πλέον ήταν περασμένη.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω Πρωτοκόλλου, οι ομάδες θα έπρεπε να έχουν από δύο πούλμαν στη διάθεσή τους για να φτάσουν στο γήπεδο, ελέω κανονισμών για τον κορονοϊό, ενώ, το «Ολντ Τράφορντ» μπήκε σε lockdown λόγω της μαζικής εισόδου κόσμου στο εσωτερικό του...

Κώστας Ζάλιαρης