Captain America... για τα δύσκολα! (pics & vids)

Ο Κρίστιαν Πούλισικ κατάφερε σε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι για την Τσέλσι να δηλώσει βροντερό «παρών», να σκοράρει για να χαρίσει το μικρό προβάδισμα πρόκρισης και έχει αποδείξει πως στις μεγάλες νύχτες, βάζει πράγματι την στολή του σούπερ ήρωα!  



Captain America... για τα δύσκολα! (pics & vids)

Ο Πούλισικ έγινε ο πρώτος Αμερικανός που έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ, είναι ένας από τους μόλις πέντε συμπατριώτες του που έχουν σκοράρει στη νοκ-άουτ φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το βράδυ της Τρίτης στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» κυνηγώντας την βαθιά μπαλιά του Ρούντιγκερ στην πλάτη της άμυνας των «μερένγκες» κι αφού οι παίκτες της Ρεάλ δεν έτρεξαν πάνω του, έμεινε να παίζει μόνος με τον Κουρτουά, μέχρι να τον περάσει και τελικά να σκοράρει σε κενή εστία με μια μικρή κόντρα στον Βαράν.

 

Αυτό ήταν ακόμα ένα γκολ σε σημαντικό παιχνίδι για τον Captain America της Τσέλσι, ο οποίος είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής των «μπλε» και στα ημιτελικά απέναντι στην Πόρτο!

Εκεί μπορεί να μη σκόραρε αφού οι Μάουντ και Τσίλγουελ ανέλαβαν δράση στο πρώτο ματς για το 2-0 προτού έρθει η... γλυκιά ήττα (1-0) στη ρεβάνς, όμως, ο Αμερικανός με τις κινήσεις του ξεχώρισε ξανά.

Το περασμένο καλοκαίρι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο άδειο «Γουέμπλεϊ» ήταν εκείνος που είχε σκοράρει για τους «μπλε», ενώ, στη Λίβερπουλ θα τον ευγνομωνούν για το γκολ με το οποίο η Τσέλσι επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και οριστικοποιήθηκαν οι «κόκκινοι» ως Πρωταθλητές Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης