Κλοπ: «Αν δεν παίρνουμε τέτοια ματς, γιατί να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ;»

Απόλυτα ειλικρινής και σκληρός με την ομάδα του εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το 1-1 της Λίβερπουλ με την Νιούκαστλ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν δεν παίρνουμε τέτοια παιχνίδια, γιατί να πάμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ;». 



Κλοπ: «Αν δεν παίρνουμε τέτοια ματς, γιατί να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ;»

Οι «κόκκινοι» χάνοντας τρομερές ευκαιρίες για γκολ ώστε να καθαρίσουν το ματς με τις «καρακάξες» το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Άνφιλντ» έχοντας προηγηθεί από το 3ο λεπτό, τιμωρήθηκαν στο 94' από το γκολ του Γουίλοκ που μάλιστα ήρθε λίγα δευτερόλεπτα μετά από γκολ του Γουίλσον που ακυρώθηκε για χέρι! 

«Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια και θα δούμε τι θα γίνει με το Τσάμπιονς Λιγκ. Μου είπαν ότι κόντρα στις έξι ομάδες στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας έχουμε πάρει 5 βαθμούς ή κάτι τέτοιο... Αν δεν μπορούμε να πάρουμε τέτοια ματς, τότε γιατί να πάμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ; 

Κόντρα στη Νιούκαστλ δείξαμε ότι δεν αξίζουμε να βρεθούμε στη διοργάνωση. Ποιος μας φταίει γι' αυτό που μας συμβαίνει; Κανείς πέρα από τον εαυτό μας. Είμαστε εκνευρισμένοι στο 150%. Είναι σαν ήττα. Είναι δύσκολο να το αποδεχθούμε, αλλά πρέπει...» είπε ο Κλοπ. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης