«Αυτοκτονία»! (vids)

Σε ένα τρομερά μονόπλευρο παιχνίδι με τεράστιες χαμένες ευκαιρίες και με προβάδισμα από τα... αποδυτήρια, η Λίβερπουλ κατάφερε να βάλει τα χέρια της και να βγάλει τα μάτια της μένοντας στο 1-1 με τη Νιούκαστλ! Στις καθυστερήσεις το γκολ του Γουίλοκ για την ομάδα του Στιβ Μπρους, σε παρόμοια κατάσταση και με το πρόσφατο ματς με την Τότεναμ! 



«Αυτοκτονία»! (vids)

Αδιανόητο αποτέλεσμα για τη Λίβερπουλ βάσει της εικόνας της αναμέτρησης στο ηλιόλουστο «Άνφιλντ»! 

Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να σκοράρει από το 3ο λεπτό και να γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ που φτάνει στα 20+ τέρματα σε τρεις διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους στην Πρέμιερ Λιγκ, οι «κόκκινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, την υπεροχή, το προβάδισμα, την παντελή έλλειψη άγχους κι όμως δεν πήρε τη νίκη! 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε τρομερά πολλές ευκαιρίες με τους Φιρμίνο, Ζότα, Σαλάχ και Μανέ, αδυνατούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ για να ηρεμήσουν και να εξασφαλίσουν από νωρίς τους τρεις βαθμούς και οι «καρακάξες» το... πήραν το μήνυμα! 

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Ζοέλινγκτον έχασε τεράστια ευκαιρία με το πλασέ που απέκρουσε ο Άλισον, στο 93' ακυρώθηκε γκολ του Γουίλσον για χέρι καθώς στην κόντρα που κέρδισε ευνοήθηκε και σκόραρε, όμως, στο 94' ο Τζο Γουίλοκ όπως είχε τιμωρήσει πριν λίγο καιρό την Τότεναμ, το έκανε και στο «Άνφιλντ» για το τελικό 1-1! 

Απίστευτη εξέλιξη στο ματς, με τους «κόκκινους» να τα βάζουν με τον εαυτό τους αφού είναι οι μοναδικοί φταίχτες γι' αυτό το στραβό αποτέλεσμα που αφήνει την Λίβερπουλ στην 6η θέση και αποτελεί πλήγμα για το κυνήγι του Τσάμπιονς Λιγκ...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης