Ο Ράιαν Μέισον θέλει χρόνο να καταλάβει αυτό που ζει...

Αφού πρώτα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής της Τότεναμ πέναντι στην Σαουθάμπτον, την οποία έχει αντιμετωπίσει 6 φορές στην καριέρα του, πλέον καλείται (25/5) ν' αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτυ, στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ο Ράιαν Μέισον, ζει ιστορικές μέρες για την καριέρα του...  



Ο Ράιαν Μέισον θέλει χρόνο να καταλάβει αυτό που ζει...

Οι «πολίτες» είναι η τελευταία ομάδα που σκόραρε 3 φορές εναντίον του με τον ίδιο βασικό, μη έχοντας δεχθεί και γκολ από Άγγλο ποδοσφαιριστή τόσο από την Τότεναμ, όσο και από την Χαλ, όταν ο ίδιος βρισκόταν στο ρόστερ τους (8-1 τα γκολ, με τέρμα του Έρικσεν)!

Ο Ράιαν Μέισον μετά την πρόκληση που ανέλαβε, είναι ο πρώτος Άγγλος προπονητής που θα συμμετάσχει στο 2ο επίσημο παιχνίδι του, σε αγγλικό τελικό, μετά τον προπονητή της Λούτον, Σιντ Όοουεν το 1959, ο οποίος, μάλιστα ήταν στο ντεμπούτο του, τόσο παίκτης όσο και προπονητής στο 2-1 της Νότιγχαμ επί των «Hatters».

Εντύπωση προκαλεί μάλιστα το γεγονός πως πλέον θα δίνει οδηγίες σε παλιούς του συμπαίκτες. Αν αναλογιστεί μάλιστα κάποιος πως στο τελευταίο του ματς με την φανέλα της Τότεναμ απέναντι στην Νιούκαστλ αγωνίστηκαν μαζί του οι Γιορίς, Κέιν, Σον, Λαμέλα και Ντάιερ, με τους δύο τελευταίους να συνεργάζονται για το γκολ του Αργεντίνου στην ήττα με 5-1, θα διαπιστώσει πόσο γνώριμα είναι τα λημέρια του Βορείου Λονδίνου για τον Μέισον.

Ενδεικτικά να αναφερθεί πως η τελευταία του νίκη με τα «σπιρούνια», με τον ίδιο βασικό πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 απέναντι στην Σάντερλαντ και σκόρερ ήταν αυτός!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ