Τούχελ: «Μας επηρέασε η ESL, δεν συζητούσαμε τίποτα άλλο»! (vid)

Ο Τόμας Τούχελ έκανε λόγο για αποπροσανατολισμό της Τσέλσι όσον αφορά την προετοιμασία του αγώνα με την Μπράιτον καθώς άπαντες ασχολούνταν με το θέμα της European Super League.  



Τούχελ: «Μας επηρέασε η ESL, δεν συζητούσαμε τίποτα άλλο»! (vid)

Οι «μπλε» ήρθαν αντιμέτωποι με την έντονη δυσαρέσκεια των οπαδών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» το απόγευμα της Τρίτης και δεν άφηναν το πούλμαν της ομάδας τους και της Μπράιτον να περάσει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου!

Μάλιστα, ο Πετρ Τσεχ προσπάθησε να ηρεμήσει το πλήθος και να τους κάνει να καταλάβουν ότι η ομάδα ήταν αρνητική με αυτό το θέμα, ωστόσο, λίγο μετά το 0-0 με τους «γλάρους», ο Τούχελ ανέφερε πως όλοι στην ομάδα ήταν επηρεασμένοι και μιλούσαν αποκλειστικά για την ESL παρά για το παιχνίδι!

«Με επηρέασε κι εμένα και τους παίκτες... Συζητούσαμε συνεχώς για αυτό το θέμα στο περιθώριο της προετοιμασίας μας για το παιχνίδι με την Μπράιτον. Κανείς δεν έλεγε τίποτα άλλο, ούτε για το ματς! Έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο αλλά δεν αξίζει να το αναφέρω. Πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός ότι προσπαθήσαμε να παίξουμε μόλις μπήκαμε στο γήπεδο, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης