Τέλος η European Super League, παραιτήσεις προέδρων και γιορτή για το ποδόσφαιρο!

Το... πραξικόπημα κράτησε μόλις δυο μέρες και διαλύθηκε! Η αποχώρηση της Τσέλσι άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, ακολούθησε μαζική έξοδος από την European Super League, το πρότζεκτ κατέρρευσε και οι πρόεδροι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους παραιτήθηκαν! Το ποδόσφαιρο και οι οπαδοί, νίκησαν και πανηγυρίζουν! 



Τέλος η European Super League, παραιτήσεις προέδρων και γιορτή για το ποδόσφαιρο!

Το τελευταίο διήμερο είχε τρομερό ενδιαφέρον και καταιγιστικές εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο...

Από το απόγευμα της Κυριακής όταν και κυκλοφόρησε πως 12 ομάδες είχαν συμφωνήσει να φτιάξουν μια δική τους κλειστή Λίγκα για να πλουτίσουν περισσότερο και να εξασφαλίζουν περισσότερο έσοδα από τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια ήρθε... καταιγίδα! 

Ομάδες, παίκτες και προπονητές δεν είχαν καμία ενημέρωση από τις κινήσεις των αφεντικών τους, ο κόσμος ξεσηκώθηκε, οι Ομοσπονδίες ενώθηκαν και έκαναν λόγο για άμεση κινητοποίηση και παρεμπόδιση της καταστροφής του ποδοσφαίρου, Κυβερνήσεις πήραν θέση και τελικά, από το βράδυ της Δευτέρας όλα τελείωσαν. 

Η Τσέλσι πρώτη αποχώρησε, ακολούθησε η Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ, η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και το πρότζεκτ της European Super League κατέρρευσε ολοκληρωτικά! 

Μάλιστα, ο Αντρέα Ανιέλι και ο Εντ Γούντγουορντ παραιτήθηκαν από τις Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την παταγώδη αποτυχία του πλάνου που είχαν ετοιμάσει, με τον πρώην, πλέον, εκτελεστικό διευθυντή των «κόκκινων διαβόλων» να φημολογείται πως είχε και έντονο διαπληκτισμό με τους Μαγκουάιρ και Σο όταν συζήτησαν μαζί του για την Λίγκα! 

Κώστας Ζάλιαρης