Κλοπ: «Αν είμαι το πρόβλημα τότε να φύγω, ο σύλλογος είναι πάνω απ' όλα»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ απόλυτα ξεκάθαρος για το ότι δεν του ζητήθηκε ποτέ η άποψή του για την European Super League και δεν αλλάζει στάση, τόνισε πως θα προσπαθήσει να παλέψει ενάντια σε αυτή την Λίγκα κι αν τελικά αποτελεί εκείνος το πρόβλημα, ας αποχωρήσει. «Τα αφεντικά είναι απλά ένα κομμάτι, ο σύλλογος είναι πάντοτε πάνω απ' όλους» είπε ο Γερμανός!  



Κλοπ: «Αν είμαι το πρόβλημα τότε να φύγω, ο σύλλογος είναι πάνω απ' όλα»! (vid)

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ έχοντας εκθέσει απόλυτα τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ για την απόφαση που πήραν να κάνουν την ομάδα ιδρυτικό στέλεχος της ESL, μίλησε απόλυτα ανοιχτά μπροστά στις κάμερες για όσα συμβαίνουν από την Κυριακή και μετά στο ποδόσφαιρο, αλλά και το στόχαστρο στο οποίο έχει βρεθεί το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ...

«Είμαι εδώ ως προπονητής. Αυτή είναι η δουλειά μου και θα την κάνω για όσο το επιθυμούν οι εργοδότες μου. Είμαι υπεύθυνος για την ομάδα μου και τον σύλλογο και την σχέση με τους οπαδούς μας. Είναι δύσκολες στιγμές. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω να το διευθετήσουμε όλο αυτό κάπως. Αν είμαι το πρόβλημα, θ' αποχωρήσω. Άκουσα ότι θα παραιτηθώ, αλλά θα προσπαθήσω να φτιάξει το πράγμα.

Οι ιδιοκτήτες πήραν την απόφαση. Είναι απλά ένα κομμάτι του κλαμπ. Όμως ο σύλλογος είναι πάνω απ' όλους. Οπότε θα πρέπει όλοι να ηρεμήσουν με αυτό το πράγμα. Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για το You ''ll never walk alone δίχως να έχει το δικαίωμα αυτό, αλλά καλό θα ήταν να μιλάει για τις αποφάσεις, που λαμβάνονται. Ας ηρεμήσουμε όλοι κι εσείς στον Τύπο γιατί κι εμείς είμαστε άνθρωποι. Και είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί της Λιντς που φώναζαν εις βάρος μας δεν ήξεραν πως δεν είχαμε καμία ανάμειξη. Δεν είναι ότι εμείς είπαμε “ωραία, ας προχωρήσουμε την Super League”» είπε ο Kloppo.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης