Μίλνερ: «Δεν μου αρέσει η ιδέα, μακάρι να μη γίνει η ESL» (vid)

Λακωνικός αλλά σαφής ο Τζέιμς Μίλνερ αναφορικά με όσα συμβαίνουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και την δημιουργία της ESL. Μπορεί η Λίβερπουλ να είναι από τα ιδρυτικά στελέχη, όμως, ο υπαρχηγός των «κόκκινων» εξέφρασε την ευχή του να μην γίνει το πρότζεκτ. «Δεν ήταν δίκαιο αυτό που έκαναν οι οπαδοί της Λιντς στην άφιξή μας στο γήπεδο» είπε...  



Μίλνερ: «Δεν μου αρέσει η ιδέα, μακάρι να μη γίνει η ESL» (vid)

Ο Τζέιμς Μίλνερ βγήκε μπροστά αμέσως μετά το 1-1 της Λίβερπουλ με τα «παγώνια» στο «Έλαντ Ρόουντ» και φυσικά όλες οι ερωτήσεις που του έγιναν αφορούσαν την European Super League.

«Έπρεπε να παραμείνουμε επαγγελματίες και είχαμε να προετοιμαστούμε για ένα παιχνίδι. Η δική μας δουλειά είναι στο γήπεδο όπου πρέπει να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο γίνεται καλύτερα. Προφανώς μάθαμε κι εμείς την Κυριακή για όσα κυκλοφόρησαν, η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν μου αρέσει και μακάρι να μη γίνει αυτό το πράγμα.

Ο τρόπος που μας υποδέχθηκε ο κόσμος της Λιντς ήταν άδικος γιατί εμείς οι παίκτες δεν είχαμε λόγο σε αυτό το πράγμα και είμαστε εδώ για να παίζουμε στο χορτάρι...» είπε ο Τζέιμς Μίλνερ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης