Οι Λονδρέζοι σκοράρουν δίχως να χαραμίσουν χρόνο!

Η Γουέστ Χαμ έγινε ακόμα μια ομάδα που κατάφερε πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα να πετύχει τρία τέρματα παίρνοντας και τη νίκη απέναντι στη Λέστερ. Τότεναμ και Άρσεναλ είναι οι υπόλοιπες από την πρωτεύουσα που... δεν έχουν χρόνο για χάσιμο και έχουν σκοράρει τρεις φορές πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. 



Οι Λονδρέζοι σκοράρουν δίχως να χαραμίσουν χρόνο!

Το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες έγινε μόλις η 3η ομάδα που κατορθώνει να της βάλει 3 γκολ, πριν από την συμπλήρωση 50 λεπτών στην αναμέτρηση, πράγμα που έχει επαναληφθεί δις, και πάλι από ομάδες που εδρεύουν στο Λονδίνο.

Την τελευταία διετία, την αρχή έκανε η Τότεναμ, η οποία επικρατούσε στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με 3-0, έχοντας βεβαίως προηγηθεί με αυτογκόλ για να συνεχίσει το συγκεκριμένο σερί η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα φέτος, με μοναδική διαφορά πως οι «κανονιέρηδες» σκόραραν για 3η φορά, 2 λεπτά μετά την συμπλήρωση των 50 αγωνιστικών λεπτών.

Το στατιστικό αυτό ήρθε να «τριτώσει» η Γουέστ Χαμ, με τον Λίνγκαρντ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και τον Μπόουεν να αποδεικνύεται καθοριστικός (1 γκολ, μία ασίστ), σκοράροντας στο 48’ και δίνοντας συνέχεια στην αρνητική επίδοση της Λέστερ στο Λονδίνο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ