Λίβερπουλ: Μεγαλώνει το ρεκόρ των νικών που έρχονται... στο 90'!

Σπουδαία ήταν η νίκη που πανηγύρισε η Λίβερπουλ απέναντι στην Άστον Βίλα, σκοράροντας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για ακόμη μία φορά, πράγμα που μεγαλώνει την απόσταση των «κόκκινων» από τον δεύτερο στην σχετική κατηγορία.  



Λίβερπουλ: Μεγαλώνει το ρεκόρ των νικών που έρχονται... στο 90'!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατόρθωσε να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, με την Λίβερπουλ να βρίσκει γκολ στις καθυστερήσεις με τον Αλεξάντερ Άρνολντ και να παίρνει την πολυπόθητη νίκη στο Άνφιλντ σε αγώνα της Premier League έπειτα από σχεδόν 116 ημέρες.

Με το γκολ που πέτυχε μάλιστα στο 91ο λεπτό της συνάντησης, επιβεβαίωσε πως δικαιολογημένα βρίσκεται στην πρώτη θέση των ομάδων που έχουν... παράδοση να βρίσκουν γκολ και να κερδίζουν με αυτό, σε «νεκρό χρόνο», έχοντας βρει δίχτυα 37 φορές στην ιστορία της Premier League, σε αυτό το σημείο του αγώνα.

Ακολουθούν η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 12 φορές λιγότερες, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Τότεναμ και Έβερτον με 24 και 22 φορές αντίστοιχα.

Αυτή ήταν μάλιστα η δεύτερη φορά που κερδίζει η Λίβερπουλ με τον ίδιο τρόπο στην φετινή Premier League, με την Τότεναμ να είναι η ομάδα που το βίωσε τελευταία (2-1)στο ίδιο γήπεδο.

Εκείνη μάλιστα ήταν η τελευταία νίκη της Λίβερπουλ ως γηπεδούχος στην φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, πριν από το ματς με τους «χωριάτες». 

Ήταν 10 μέρες πριν από τα Χριστούγεννα ενώ υπάρχουν άλλες δυο αναμετρήσεις (Λιντς και Γουέστ Χαμ), στις οποίες η Λίβερπουλ έχει πάρει το τρίποντο με γκολ που επετεύχθη στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως όλες αυτές οι νίκες έχουν λάβει χώρα στο Άνφιλντ, με την ομάδα του Κλοπ, να βρίσκει τον τρόπο να επικρατεί στο τέλος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ