Οιωνοί 2012 για την Τσέλσι με Τούχελ και Άγγλους σκόρερ!

Η Τσέλσι βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2-0 επί της Πόρτο στον πρώτο... εκτός έδρας προημιτελικό στη Σεβίλλη, έχοντας δει να εμφανίζονται οιωνοί... τίτλου, με όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».  



Οιωνοί 2012 για την Τσέλσι με Τούχελ και Άγγλους σκόρερ!

Γι' ακόμα ένα παιχνίδι ο Εντουάρντ Μεντί κράτησε απαραβίαστη την εστία του στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Τούχελ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ηχηρή «σφαλιάρα» από την Γουέστ Μπρομ με το 5-2 από το περασμένο Σάββατο, όμως όσα προκύπτουν αρχίζουν και θυμίζουν πολύ έντονα το έπος του 2012...

Επί Τούχελ, στα τρία ματς που έχει παίξει η Τσέλσι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, οι «μπλε» έχουν 3x3 μετά και τις δύο νίκες επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, κάτι που με νέο κόουτς σε αυτό το τουρνουά σε νοκ - άουτ είχε συμβεί με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, πριν από 9 χρόνια, στην πορεία μέχρι τον άθλο του Μονάχου!

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία φορά που στο Τσάμπιονς Λιγκ υπήρχαν δυο Άγγλοι σκόρερ για την Τσέλσι στο ίδιο ματς, ήταν στον επαναληπτικό με την Νάπολι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», φυσικά το 2012, προτού έρθει η βραδιά της 7ης Απρίλη του 2021 με τους Μάουντ και Τσίλγουελ κόντρα στην Πόρτο!

Κώστας Ζάλιαρης