Το μεγάλο Deja Vu της Γουέστ Μπρομ με την Τσέλσι

Εντυπωσιακές ήταν οι συμπτώσεις που έλαβαν χώρα στο Στάμφορντ Μπριτζ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Γουέστ Μπρομ, με τους «baggies» να επικρατούν με 2-5 με κάποιους...γνώριμους πρωταγωνιστές.  



Το μεγάλο Deja Vu της Γουέστ Μπρομ με την Τσέλσι

Σπουδαίο ήταν το αποτέλεσμα που κατόρθωσε να πάρει η Γουέστ Μπρομ στο Στάμφορντ Μπριτζ, στην «μάχη» που δίνει η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, παρά το γεγονός πως ακόμα απέχει 8 βαθμούς από την σωτηρία.

Πιο αναλυτικά, σκόρερ των 5 γκολ που πέτυχε η Γουέστ Μπρομ ήταν από δύο φορές οι Ματέους Περέιρα και Κάλουμ Ρόμπινσον, ενώ την υπογραφή του φρόντισε να βάλει και ο Μπαγιέ Ντιανέ, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά στην Premier League, μετά από 45 ημέρες και την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το εντυπωσιακό του πράγματος είναι ότι η Γουέστ Μπρομ στο 3-3 του πρώτου γύρου στο Χόθορνς είχε βρει και πάλι δύο γκολ από τον Ρόμπινσον, ενώ ο Φέρλονγκ και πάλι είχε μοιράσει ασίστ απέναντι στην Τσέλσι.

Με τα γκολ του Σαββάτου, μάλιστα, ο Ρόμπινσον μετράει 4 τέρματα στην φετινή Premier League, όλα απέναντι στους «μπλε», με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές απέναντι στην ίδια ομάδα και στις δύο έδρες, την ίδια σεζόν, ενώ ο δεξιός μπακ της Γουέστ Μπρομ πραγματοποίησε την 3η του ασίστ, με όλα τα ματς να έχουν αθροιστικά τουλάχιστον 6 γκολ!

Oμοιότητα υπάρχει και στα κόρνερ, με την Γουέστ Μπρομ να εκτελεί 3 και την Τσέλσι 10, ένα περισσότερο δηλαδή από όσα εκτέλεσε στο Χόθορνς.

Τέλος, σκόρερ χρίστηκε και ο Μέισον Μάουντ, ο οποίος και στην αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου είχε σκοράρει, βρίσκοντας τώρα δίχτυα για πρώτη φορά στο Στάμφορντ Μπριτζ το 2021.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ