Η Γιουνάιτεντ συνεχίζει να είναι η ... come-back queen!

Τα κατάφερε και απέναντι στην Μπράιτον αν κι έφτασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη γκέλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τον Μπρούνο Φερνάντες να δημιουργεί και τους Ράσφορντ και Γκρίνγουντ να σκοράρουν, ήρθε ακόμα ένα come-back με το οποίο οι «κόκκινοι διάβολοι» συνεχίζουν την εκπληκτική τους επίδοση...



Η Γιουνάιτεντ συνεχίζει να είναι η ... come-back queen!

Οι «γλάροι» με τον Ντάνι Γουέλμπεκ είχαν προηγηθεί από το πρώτο μέρος και είχαν και δοκάρι σε μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους απέναντι στη Γιουνάιτεντ ώστε εκείνη να έχει ν' ανέβει ένα τεράστιο βουνό στο δεύτερο 45λεπτο. 

Παρ' όλα αυτά η Γιουνάιτεντ μέχρι το φινάλε πιέζοντας και φυσικά έχοντας την ευτυχία να έχει τον Μπρούνο Φερνάντες στο γήπεδο, έφτασε στο 2-1 για να συνεχίσει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. 

Αυτή ήταν η 95η ανατροπή του συλλόγου του Μάντσεστερ από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα να μετράει πλέον 7 come-backs περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος! 

Για φέτος, τουλάχιστον, η Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει να πάρει 25 βαθμούς έχοντας βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο σε αναμετρήσεις όπου ο αντίπαλος έχει προηγηθεί στο σκορ! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης