Χάρι Κέιν: Μαζί του η επίθεση της Αγγλίας είναι καλύτερη

Με εξαιρετικό τρόπο φρόντισε να ολοκληρώσει την πρώτη παρτίδα των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 ο Χάρι Κέιν, με τον Άγγλο επιθετικό της Τότεναμ να επιστρέφει στο Βόρειο Λονδίνο με 9 βαθμούς και 2 γκολ!   



Χάρι Κέιν: Μαζί του η επίθεση της Αγγλίας είναι καλύτερη

«Μαγική» χαρακτηρίζεται η σεζόν που πραγματοποιεί ο Χάρι Κέιν. Στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Πολωνία, με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα, πέτυχε το 22ο του γκολ σε 21 παιχνίδια σε προκριματικές φάσεις Euro ή Μουντιάλ, έχοντας παράλληλα την τελική πάσα άλλες 8 φορές.

Παράλληλα, σκόραρε και στα δύο ματς που αγωνίστηκε με την χώρα του, με αποτέλεσμα να είναι ο τρίτος Άγγλος διεθνής που το πετυχαίνει μέσα σε μία εβδομάδα, μετά τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον Γουέιν Ρούνεϊ. 

Μάλιστα, έγινε και ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της Αγγλίας που έχει 10 εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, πίσω από τον πρώην μέσο και τέως προπονητή της Τσέλσι, με 11.

Η τελευταία φορά που σκόραρε και η Αγγλία ηττήθηκε ήταν δύο χρόνια νωρίτερα από την Τσεχία, με την ομάδα του παρά ταύτα να μην έχει χάσει ποτέ όταν έχει δώσει μία από τις 13 ασίστ που έχει καταγράψει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ