Το ιστορικό γκολ του Αγουέρο με την ΚΠΡ, ο χαμός στο στούντιο και η πίκρα της Γιουνάιτεντ στο Σάντερλαντ (vids)

Ποτέ και από κανέναν δεν θα ξεχαστεί το επικό φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν 2011-2012, με την Γιουνάιτεντ να περιμένει ελάχιστα δευτερόλεπα για τον τίτλο στο Σάντερλαντ, τον Αγουέρο να τρελαίνει όλο το Μάντσεστερ με γκολ στο φινάλε κόντρα στην ΚΠΡ και το στούντιο του SkySports ν' αντιδρά όπως όλος ο πλανήτης στη θέα της ιστορίας που γράφτηκε...



Το ιστορικό γκολ του Αγουέρο με την ΚΠΡ, ο χαμός στο στούντιο και η πίκρα της Γιουνάιτεντ στο Σάντερλαντ (vids)

Ο Αγουέρο αποχωρεί από τη Σίτι το φετινό καλοκαίρι έπειτα από μια 10ετία κατά την οποία πανηγύρισε τίτλους, έγινε ο πρώτος σκόρερ στα χρονικά του συλλόγου του Μάντσεστερ και ο κορυφαίος ξένος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Τιμής ένεκεν, τα βίντεο με ό,τι είχε συμβεί πίσω στο 2012 είναι τα πιο δημοφιλή αυτή τη στιγμή και κανείς δεν θα ξεχάσει εκείνα τα τρομερά δευτερόλεπτα.

Με το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ να έχει τελειώσει στο Σάντερλαντ, την ομάδα του Φέργκιουσον να περιμένει στο γήπεδο καθώς την βόλευε η ισοπαλία με το 2-2 στο ματς της Σίτι με την ΚΠΡ, τον Αγουέρο να σκοράρει στο Etihad, το στούντιο του SkySports να παθαίνει... παροξυσμό και το φινάλε του πρωταθλήματος να είναι το πιο δραματικό στην ιστορία! 


 

Κώστας Ζάλιαρης