Σαλάχ: «Έχω... ιδιαίτερο κίνητρο για τη Ρεάλ, έχουμε μάθει να είμαστε νικητές»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε στην Marca για τις προσεχείς αναμετρήσεις της Λίβερπουλ με την Ρεάλ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, δεν ήθελε να δώσει έμφαση στην προσωπική του κόντρα με τον Σέρχιο Ράμος. Δεν έκρυψε, βέβαια, πως έπειτα από αυτό που συνέβη το 2018 έχει πλέον ένα ιδιαίτερο κίνητρο για πρόκριση εις βάρος των «μερένγκες». «Έπειτα από εκείνο τον χαμένο τελικό, μάθαμε πλέον να είμαστε νικητές» σχολίασε για τις αλλαγές στη Λίβερπουλ. 



Σαλάχ: «Έχω... ιδιαίτερο κίνητρο για τη Ρεάλ, έχουμε μάθει να είμαστε νικητές»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στον ώμο και είχε αποχωρήσει με δάκρυα από εκείνον τον χαμένο τελικό της Λίβερπουλ απέναντι στην «βασίλισσα» πριν από μια τριετία, όμως, οι «κόκκινοι» επέστρεψαν άμεσα και κατάφεραν ν' αναρριχηθούν στην κορυφή της Ευρώπης το 2019 στον μεγάλο τελικό με την Τότεναμ.

Μιλώντας αποκλειστικά στην Marca ενόψει των νέων αναμετρήσεων με την Ρεάλ για πρώτη φορά από το Κίεβο και το 2018, ο Σαλάχ ανέφερε: «Δεν σκέφτομαι τι είχε γίνει σ' εκείνο το ματς, είναι στο παρελθόν. Δεν σκέφτομαι τι έγινε τότε, σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου. Όλοι θέλουμε να νικήσουμε. Ας πούμε ότι εγώ έχω ένα ιδιαίτερο κίνητρο για να πάρουμε την πρόκριση και να βρεθούμε στα ημιτελικά. Ό,τι συμβεί δεν θα αλλάξει ό,τι έχει ήδη γράψει η ιστορία από εκείνον τον τελικό στο Κίεβο».

Μάλιστα, σε ερώτηση που δέχθηκε για όσα μπορεί να έχουν αλλάξει στη Λίβερπουλ από το 2018 έως σήμερα, ο Σαλάχ ήταν σαφής: «Έχουμε πάρει ένα Champions League και ένα πρωτάθλημα από τότε. Μάθαμε να είμαστε νικητές...».

Κώστας Ζάλιαρης