Ξύπνησε με Κέιν, τους τελείωσε με Μάουντ (vid)

Με μια τρομερή κεφαλιά του Χάρι Κέιν στο πρώτο μέρος και ένα γκολ του Μάουντ στο δεύτερο ημίχρονο η εθνική Αγγλίας πέρασε από τα Τίρανα με το 2-0 επί της Αλβανίας διατηρώντας το απόλυτο έπειτα από τα πρώτα δυο παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2022. 



Ξύπνησε με Κέιν, τους τελείωσε με Μάουντ (vid)

Μετά το άνετο 5-0 επί του Σαν Μαρίνο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Λονδίνο και την απόλυτα θετική έναρξη, η Αγγλία αντιμετώπισε την Αλβανία στα Τίρανα και η αλήθεια είναι ότι άργησε πολύ να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης. 

Όλα άρχισαν να γίνονται πιο εύκολα και να λύνονται τα «τρία λιοντάρια» μετά το γκολ του Χάρι Κέιν με καταπληκτική κεφαλιά από σέντρα του Λουκ Σο για το 1-0 στο 33ο λεπτό. 

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είχε κάνει έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς του «Γουέμπλεϊ» και μετά από μια πολύ καλή ευκαιρία του Κέιν για δεύτερο γκολ κι ένα δοκάρι του Φόντεν έπειτα και από επέμβαση του Μπερίσα, έγινε το 2-0 στο δεύτερο μέρος για να τελειώσει το ματς. 

Από ασίστ του σκόρερ του πρώτου τέρματος, ο Μέισον Μάουντ με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης για να συνεχίσει η Αγγλία με το 2x2 στα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ που θα διεξαχθεί τον χειμώνα του 2022. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης