Ο Γουότκινς το ονειρεύτηκε, το πέτυχε και τώρα η ιστορία του αποκτά λάμψη

Ντεμπούτο με την ανδρική εθνική ομάδα της Αγγλίας, μια ενέργεια, ένα γκολ, ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο πανευτυχής Όλι Γουότκινς έκανε την αξιοπρόσεκτη ιστορία του ν' αποκτήσει νόημα και να σκεφτεί πλέον πως όσα δύσκολα πέρασε, ήταν οι δοκιμασίες μέχρι να του παρουσιαστεί η τέλεια επιβράβευση...



Ο Γουότκινς το ονειρεύτηκε, το πέτυχε και τώρα η ιστορία του αποκτά λάμψη

Ο Γουότκινς ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τα «τρία λιοντάρια» κόντρα στο Σαν Μαρίνο το βράδυ της Πέμπτης στο «Γουέμπλεϊ» στην έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί τον χειμώνα του 2022 στο Κατάρ. 

Έκανε πολύ υπομονή, είχε στιγμές κατά τις οποίες σίγουρα θα μπορούσε να τα έχει παρατήσει, έβλεπε το τρένο να... φεύγει συνεχώς μακριά του όσον αφορά στις ευκαιρίες που θα μπορούσε να διεκδικήσει για να εκπροσωπήσει την πατρίδα του σε ανδρικό επίπεδο, όμως, με τις συμμετοχές του στην Άστον Βίλα τη φετινή σεζόν, κατάφερε να κάνει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον καλέσει στην αποστολή. 

Η Έξετερ τον είχε απορρίψει στο τμήμα junior, όμως, κατάφερε να ενταχθεί ξανά στις ακαδημίες του συλλόγου στην ηλικία των 11 ετών. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Γουένστον, όπου μάλιστα καθάριζε τα αποδυτήρια! 

Όταν κέρδισε την επιστροφή του στην Έξετερ, άρχισε να σκοράρει... κατά ριπάς πετυχαίνοντας 26 τέρματα και όταν προέκυψε η Μπρέντφορντ, άρχισε να... πετάει 20άρες στον πίνακα των σκόρερ κάθε σεζόν! 

Η Άστον Βίλα το καλοκαίρι του 2020 τον έκανε δικό της έναντι 33 εκατομμυρίων λιρών, εκείνος έχει ως ένα από τα highlights της χρονιάς το χατ-τρικ απέναντι στην Λίβερπουλ και πλέον έχει κάνει και ντεμπούτο με την ανδρική εθνική ομάδα της πατρίδας του! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης