Αμπράμοβιτς: «Τυχερός που είμαι κομμάτι της Τσέλσι»!

Σε μια από τις σπανιότατες τοποθετήσεις του αναφορικά με την εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δήλωσε τυχερός που μπορεί να είναι κομμάτι της Τσέλσι, στοχεύοντας σε περισσότερους τίτλους και διακρίσεις στο μέλλον.  



Αμπράμοβιτς: «Τυχερός που είμαι κομμάτι της Τσέλσι»!

Ο Ρώσος μεγιστάνας των «μπλε» του Λονδίνου έχει βρεθεί πλέον στην ηγεσία του κλαμπ για περισσότερα από 1.000 παιχνίδια και εξήγησε στο Forbes πως πήρε την απόφαση να εμπλακεί στο χώρο του αθλητισμού και δη στο ποδόσφαιρο...

«Είχα φτάσει σε σημείο όπου κι αν βρισκόμουν και σε όποια ευκαιρία είχα μέσω της δουλειάς και της παρουσίας μου σε διάφορες χώρες, να πηγαίνω να παρακολουθώ ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Ο ενθουσιασμός του κόσμου και το πάθος με έκαναν να σκεφτώ “θέλω να γίνω κομμάτι από αυτό”. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για τις νίκες και αυτό είναι που με ενθουσιάζει γιατί ένας προπονητής μαζί με την ομάδα του πρέπει κάθε φορά να βρίσκουν νέο τρόπο για να νικήσουν έναν αντίπαλο».

Έχοντας γράψει τρομερή ιστορία ως ιδιοκτήτης της Τσέλσι και αλλάζοντας το στάτους του συλλόγου, με τους «μπλε» να θεωρούνται πλέον υπερδύναμη στην Ευρώπη, ο Αμπράμοβιτς ανέφερε:

«Τα τρόπαια μιλούν από μόνα τους για όσα έχουμε πετύχει και στόχος μου είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να φτάνουμε σε επιτυχίες χτίζοντας το μέλλον μας. Η Τσέλσι έχει σπουδαία ιστορία και αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος που είμαι κομμάτι αυτού του κλαμπ. Φυσικά ο σύλλογος υπήρχε και πριν από εμένα, θα υπάρχει και μετά από εμένα, αλλά όσο είμαι εγώ εδώ θα πρέπει να διασφαλίσω ότι θα υπάρχουν επιτυχίες και θα χτίσουμε για το μέλλον».

Κώστας Ζάλιαρης