Ο Μπέιλ θέλει να γυρίσει στην Ρεάλ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το πλάνο που ακολουθεί και βάσει του οποίου στοχεύει στην επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, δίχως να επιθυμεί να παραμείνει στην αγαπημένη του Τότεναμ! 



Ο Μπέιλ θέλει να γυρίσει στην Ρεάλ!

Μπορεί να έδειχνε ότι στην Μαδρίτη δεν απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, μπορεί να... κοιμόταν στον πάγκο, μπορεί να μην έχει την καλύτερη σχέση με τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον ισπανικό Τύπο, όμως, ο Ουαλός σούπερ σταρ θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει. 

Αν και φέτος βρήκε διέξοδο και... γιατρειά στην αγαπημένη του Τότεναμ, έστω κι αν χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες για να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό, ο Μπέιλ παραδέχθηκε ότι δεν πρόκειται να παραμείνει στην Τότεναμ. 

«Δεν υπάρχει κανείς εκτροχιασμός ή αποπροσανατολισμός. Το πλάνο έλεγε να έρθω στην Τότεναμ για να παίξω ποδόσφαιρο φέτος. Θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Euro και το πλάνο έλεγε να έρθω στην Τότεναμ, να παίξω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και να επιστρέψω στην Ρεάλ. Μέχρι εκεί το έχω σκεφτεί...» είπε χαρακτηριστικά...

Κώστας Ζάλιαρης