Τεράστια ανατροπής ψυχής από την Άρσεναλ!

Στο ημίωρο και δίχως να το καταλάβει έβλεπε το σκορ να παίρνει διαστάσεις και να κινδυνεύει με διασυρμό! Κι όμως, η Άρσεναλ επέστρεψε από το εις βάρος της 3-0 από την Γουέστ Χαμ κάνοντας ψυχωμένη επαναφορά για να πάρει βαθμό από το ντέρμπι του Λονδίνου και να φεύγει από το Ολυμπιακό Στάδιο με το τελικό 3-3! 



Τεράστια ανατροπής ψυχής από την Άρσεναλ!

Ο Μικέλ Αρτέτα μπορεί να δήλωσε στο φινάλε της αναμέτρησης ότι περίμενε τέτοια επαναφορά από την ομάδα του και πως ήταν αισιόδοξος, όμως, στο ημίωρο της αναμέτρησης και με τον Σούτσεκ να σκοράρει γράφοντας το 3-0, τίποτα δεν έδειχνε δρόμο για την επιστροφή της Άρσεναλ. 

Ο Λίνγκαρντ είχε ανοίξει το σκορ με τρομερό σουτ στο 15ο λεπτό συνεχίζοντας τις τρομερές επιδόσεις του με τη φανέλα των «σφυριών», για να έρθει το πανέξυπνο γκολ του Μπόουεν στο 17' για το 2-0! Από γρήγορη εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή και την άμυνα των φιλοξενούμενων παντελώς ανοργάνωτη, ο σκόρερ πλάσαρε στην κλειστή γωνία με τον Λένο να κάνει μεγάλο λάθος και να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε στο 32' ο Σούτσεκ από ασίστ του Αντόνιο - τη δεύτερη στο ματς - για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του Μόγιες που φάνταζε ότι θα έκανε ένα μεγάλο πάρτι! 

Το λάθος για τα «σφυριά» ήταν η γρήγορη μείωση του σκορ με το αυτογκόλ του σκόρερ του τρίτου τέρματος της Γουέστ Χαμ. Εκτός από τη σωστή εστία, ο Σούτσεκ στο 38' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και του Φαμπιάνσκι, μείωσε σε 3-1 η Άρσεναλ πριν την ανάπαυλα και συνέχισε την αντεπίθεσή της στο δεύτερο μέρος. 

Στο 61' ο Ντόουσον κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του από γέμισμα που έγινε από δεξιά για το 3-2 και στο 82ο λεπτό ο Λακαζέτ με δυνατή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-3 της τρομερής αναμέτρησης! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης