Πρόκριση δίχως γκάζι... (vids)

Η Τσέλσι ευτύχησε από νωρίς να πάρει δώρο από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το αυτογκόλ του Νόργουντ στο 24' και παρά την μέτρια ημέρα στην οποία βρέθηκε, επικράτησε 2-0 δίχως να χρειαστεί κάτι παραπάνω, δίνοντας πλέον το «παρών» στα ημιτελικά του φετινού Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ».  



Πρόκριση δίχως γκάζι... (vids)

Ξεπερνώντας τις 11 ώρες ποδοσφαίρου δίχως να δεχθεί γκολ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και διατηρώντας ακόμα μια φορά το clean sheet, με τον Κέπα να κάνει σωστά τη δουλειά του παίρνοντας τη θέση του Εντουάρντ Μεντί, η Τσέλσι είναι στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο πρώτο 20λεπτο προσπάθησε να δείξει πυγμή, να κάνει τους «μπλε» να καταλάβουν πως η φόρμα τους στο πρωτάθλημα δεν θα έπαιζε κανένα ρόλο στο Κύπελλο, όμως, μετά το πρώτο 20λεπτο οι Λονδρέζοι κατάφεραν να δείξουν υπεροχή και να φτάσουν και στο γκολ.

Για την ακρίβεια αυτογκόλ αφού στο 24' από τα πόδια του Τσίλγουελ η μπάλα βρήκε στον Νόργουντ και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 της Τσέλσι.

Οι παίκτες του Τούχεν – με αρχηγό τον Μέισον Μάουντ και τον Πούλισικ να... τρώει πολλές κλωτσιές – δεν βρέθηκαν στην καλύτερή τους μέρα, όμως οι «λεπίδες» δεν μπορούσαν ν' απαντήσουν στο σκορ παρά την διάθεση που είχαν.

Αντ' αυτού, λοιπόν, ο Ζίγιεχ σκόραρε στο φινάλε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 εκμεταλλευόμενος τα κενά. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης