Αποφασισμένος για το Euro ο Φαν Ντάικ

Αν και ο Κλοπ εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την έγκαιρη επαναφορά του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ στη δράση για τη φετινή σεζόν, ο Ολλανδός αμυντικός έχει βάλει στόχο να καταφέρει να παραβρεθεί στο Euro του καλοκαιριού και να βοηθήσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του.  



Αποφασισμένος για το Euro ο Φαν Ντάικ

Ο Big Virg απουσιάζει από τον περασμένο Οκτώβρη όταν και υπέστη ρήξη χιαστού στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον που είχε ολοκληρωθεί στην ισοπαλία με το τελικό 2-2 στο «Γκούντισον Παρκ», με τον Πίκφορντ να πέφτει άτσαλα πάνω στο πόδι του.

Γυμνάζεται, προπονείται ατομικά, δυναμώνει, είναι αβέβαιο αν θα προλάβει να ξαναπαίξει στο φετινό πρωτάθλημα, ο Κλοπ πιστεύει ότι θα ήταν προτιμότερο να μην βιαστεί ο Ολλανδός αμυντικός, όμως, ο παίκτης είναι αποφασισμένος να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το Euro που θα διεξαχθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων σε 12 μεγάλες πόλεις της Ευρώπης το φετινό καλοκαίρι.

Η Ολλανδία κάνει έναρξη στο τουρνουά με ματς απέναντι στην Ουκρανία στις 13 Ιουνίου στο Άμστερνταμ και ακολουθούν αναμετρήσεις με τις Αυστρία και Βόρεια Μακεδονία στον όμιλο που έχει βρεθεί...

Κώστας Ζάλιαρης