Ο Πούκι παραδίδει μαθήματα σκοραρίσματος!

Την εξαιρετική της πορεία συνέχισε η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, η οποία έχοντας τον Έλληνα ακραίο οπισθοφύλακα βασικό και τον Τίμο Πούκι σε απίστευτη αγωνιστική κατάσταση.  



Ο Πούκι παραδίδει μαθήματα σκοραρίσματος!

Μεγάλη και ιδιαίτερα σημαντική χαρακτηρίζεται η εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας του Ντάνιελ Φάρκε απέναντι στην Νότιγχαμ στο Σίτι Γκράουντ πριν από λίγες μέρες, με τον Πούκι να αναδεικνύεται για ακόμη μία φορά σε απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Ο Φινλανδός άνοιξε το σκορ πριν την συμπλήρωση του δεκάλεπτου, δίνοντας το έναυσμα στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το 10ο γκολ στα τελευταία 8 ματς που έχει αγωνιστεί, με την αναμέτρηση απέναντι στην Σουόνσι να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, με άμεση συνέπεια να αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής του μήνα Φεβρουαρίου στην Championship.

Μάλιστα σε 40 ημέρες, έχει ξεκινήσει βασικός σε όλες τις αναμετρήσεις της Νόριτς με τα στατιστικά του να μπαίνουν σε σύγκριση με τις επιδόσεις άλλων ομάδων σε ανάλογο διάστημα.

Τα «καναρίνια» μέσα σε λιγότερο από 1,5 μήνα, έχουν δει τον πρώτο τους σκόρερ να βρίσκει δίχτυα 10 φορές, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η Γουέστ Μπρομ και η Φούλαμ, ούσες οι τρεις ομάδες που βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα αθροιστικά τρεις φορές περισσότερο, με το ένα τέρμα από τα 13 μάλιστα, να έχει προέλθει από αυτογκόλ.

Εν συνεχεία ακολουθούν η Μπέρνλι με 8, η Μπράιτον με 6 και η Νιουκάστλ με 5 γκολ, έναντι στις εξαιρετικές αποδόσεις του 30άχρονου επιθετικού της Νόριτς.

Επιπλέον η Λίβερπουλ έχει σκοράρει τα...μισά γκολ από τον Πούκι σε επίπεδο Premier League τις τελευταίες 40 ημέρες, η Τσέλσι έχει ένα λιγότερο και η Άρσεναλ τον «ισοφάρισε» με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ.

Ο Πούκι βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ με 22 γκολ, πίσω από τον εξαιρετικό Τόνεϊ της Μπρέντφορντ και οδηγεί με ασφάλεια την ομάδα του στην άμεση επιστροφή της στην Premier League.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ