Μουρίνιο: «Ούτε τα βασικά, δεν σεβάστηκαν τη δουλειά μας οι παίκτες»! (vid)

Ένας τρομερά απογοητευμένος Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στη νοοτροπία των παικτών του στο κάζο από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ανέφερε ότι δεν σεβάστηκαν τη δουλειά τους με τον τρόπο που εμφανίστηκαν στο ματς και ανέφερε πως η Τότεναμ δεν έκανε ούτε τα... βασικά της ζωής στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ν' αποκλειστεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.  



Μουρίνιο: «Ούτε τα βασικά, δεν σεβάστηκαν τη δουλειά μας οι παίκτες»! (vid)

«Η άλλη ομάδα άφησε τα πάντα στο γήπεδο, άφησε ιδρώτα, αίμα και στο τέλος άφησε και δάκρυα χαράς. Υπήρχε τεράστια διαφορά νοοτροπίας. Είπα στους παίκτες μου και πριν από το ματς και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ότι θα μετρούσε η νοοτροπία, όμως έδειξαν ότι δεν το θεώρησαν σημαντικό ματς.

Δεν ήταν μονάχα ότι δεν έκαναν τα βασικά του ποδοσφαίρου, δεν έκαναν ούτε τα τα βασικά της ζωής. Δεν σεβάστηκαν τη δουλειά μας και δεν έδωσαν τίποτα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ν' απολογηθώ στους οπαδούς μας. Αισθάνομαι κάτι παραπάνω από λύπω κι εγώ επειδή σέβομαι τη δουλειά μου θεωρώ σημαντικό κάθε παιχνίδι που παίζουμε.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μονάχα να είσαι καλύτερος αππό τον άλλον σε ποιότητα. Είναι να έχεις τα βασικά. Να έχεις σωστή νοοτροπία. Σε αυτό μας νίκησαν» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου σε μια τρομερά ειλικρινή συνέντευξη μετά το 3-0 στο Ζάγκρεμπ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης