Με επιστροφές αλλά και πρωτάρηδες η αποστολή της Αγγλίας

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εμπιστεύθηκε ξανά τους Λίνγκαρντ, Σο και Στόουνς για την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ενώ, οι Γουότκινς και Τζόνστον έλαβαν κλήση για πρώτη φορά στα «τρία λιοντάρια». Απών ο Πάτρικ Μπάμφορντ λόγω τραυματισμού, όπως επίσης «κόπηκε» και ο Αλεξάντερ – Άρνολντ!  



Με επιστροφές αλλά και πρωτάρηδες η αποστολή της Αγγλίας

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας ανακοίνωσε την αποστολή της για τα προσεχή παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 απέναντι σε Σαν Μαρίνο (25/3), Αλβανία (28/3) και Πολωνία (31/3).

Στους εκλεκτούς του, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κάλεσε ξανά τον Τζέσι Λίνγκαρντ που εντυπωσιάζει στην Γουέστ Χαμ, τον Λουκ Σο που ίσως είναι το καλύτερο αριστερό μπακ αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ και ο Τζον Στόουνς επανέρχεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Ο Όλι Γουότκινς με όσα έχει καταφέρει στην Άστον Βίλα και ο Σαμ Τζόνστον στην εστία της Γουέστ Μπρομ έλαβαν κλήση στην εθνική ομάδα ανδρών για πρώτη φορά! «Κόπηκε» ο Αλεξάντερ – Άρνολντ της Λίβερπουλ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Χέντερσον, Τζόνστον, Πόουπ, Τσίλγουελ, Κόουντι, Ντάιερ, Τζέιμς, Μαγκουάιρ, Μινγκς, Σο, Στόουνς, Τρίπιερ, Γουόκερ, Μπέλινγκχαμ, Φόντεν, Μάουντ, Λίνγκαρντ, Φίλιπς, Ράις, Γουόρντ – Πρόους, Κάλβερ – Λιούιν, Κέιν, Ράσφορντ, Σάκα, Στέρλινγκ, Γουότκινς

 

 

Κώστας Ζάλιαρης