Στο Μάντσεστερ «επέστρεψαν» οι θεατές!

Στην αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ» έκαναν την εμφάνισή τους θεατές, χωρίς μάλιστα να πληρώσουν εισιτήριο. Δεν πρόκειται βέβαια για φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή της Γουέστ Χαμ, αλλά για τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων!  



Στο Μάντσεστερ «επέστρεψαν» οι θεατές!

Όσοι βρέθηκαν στον πάγκο των «κόκκινων διάβολων» παρακολούθησαν τις προσπάθειες των βασικών σαν απλοί θεατές, αφού κανείς δεν μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Πραγματικά ασυνήθιστη επιλογή από πλευράς Σόλσκιερ, ειδικά σε μια σεζόν άκρως απαιτητική ως προς τη σωστή διαχείριση των αθλητών, των οποίων η φυσική κατάσταση βρίσκεται “στο κόκκινο”.

Μάλιστα πρόκειται για σπάνιο γεγονός για ένα σύλλογο του μεγέθους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έχουν περάσει εννέα χρόνια από την τελευταία φορά που ολοκλήρωσε ματς χωρίς αλλαγές και συγκεκριμένα από τις 11 Φεβρουαρίου 2012 κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ωστόσο ο Νορβηγός τεχνικός δεν… ξεχάστηκε!

Δικαιολογείται για τη διατήρηση της αρχικής εντεκάδας ως είχε, καθώς βλέποντας τον πάγκο της ομάδας διαθέσιμοι ήταν 2 τερματοφύλακες, 4 αμυντικογενείς παίκτες και 3 νεαροί ποδοσφαιριστές (20 ετών και κάτω) που απλά πλαισίωναν τους υπόλοιπους. 

Σε ένα ματς στο οποίο ο Σόλσκιερ θα ήθελε να φρεσκάρει την 11άδα από τη μέση και μπροστά, δεδομένων των αντίστοιχων απουσιών, δύσκολα θα μπορούσε να πάρει κάτι από τον πάγκο.

Διονύσης Γαλιατσάτος