Λίβερπουλ: Γκολ στο πρώτο μέρος για δεύτερη φορά σε 10 ματς!

Ο Ντιόγο Ζότα σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, χάρισε τη νίκη στη Λίβερπουλ με το τελικό 1-0 επί της Γουλβς στο Μολινό και η ομάδα του Κλοπ κατάφερε να βρει γκολ στο πρώτο ημίχρονο μόλις για δεύτερη φορά στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος! 



Λίβερπουλ: Γκολ στο πρώτο μέρος για δεύτερη φορά σε 10 ματς!

Οι «κόκκινοι» πήραν όλους τους βαθμούς από την εξόρμησή τους στην έδρα των «λύκων» το βράδυ της Δευτέρας, με τον Ντιόγο Ζότα στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο «Μολινό» να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με δυνατό αριστερό σουτ από ασίστ του Μανέ. 

Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος της ομάδας, με το άλλο να έχει επιτευχθεί στο παιχνίδι με την Τότεναμ, ξανά στον εξτρά χρόνο του πρώτου μέρους, στα τέλη του Γενάρη! 

Ο Ζότα λίγο μετά το παιχνίδι θέλησε να σταθεί στον τραυματισμό του Ρουί Πατρίσιο κι όχι στο γκολ του, δηλώνοντας πως «η ζωή πάντα έχει προτεραιότητα, του εύχομαι ταχεία ανάρρωση», ενώ, ο Γιούργκεν Κλοπ τον χαρακτήρισε παίκτη τοπ επιπέδου...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης