Ανανεώνουν με Σόλσκιερ οι Γκλέιζερς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Την πρόθεση της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Όλε Γκουναρ Σόλσκιερ αποκαλύπτει αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Express. Γίνεται μάλιστα λόγος για αύξηση της ετήσιας αμοιβής του σε 9 εκατομμύρια λίρες. 



Ανανεώνουν με Σόλσκιερ οι Γκλέιζερς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τον Νορβηγό τεχνικό συνεχίζει να στηρίζει ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που τον στήριξε στη δύσκολη περίοδο του περασμένου φθινοπώρου, όταν η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε πολύ άσχημα το φετινό πρωτάθλημα και μετά αποκλείστηκε το Δεκέμβριο, από την Λειψία, από την συνέχεια του Champions league!

Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, τα αδέλφια Γκλέιζερς έχουν πλέον πειστεί πως με τον Σόλσκιερ στο τιμόνι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται σε τροχιά πλήρους επανάκαμψης και διεκδίκησης του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν. 

Γι’ αυτό το λόγο έχουν αποφασίσει να τον στηρίξουν και με μεταγραφές. 

Τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας και τεχνικό από το Δεκέμβριο του 2018 στηρίζει και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του οποίου ο λόγος εξακολουθεί και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στα δρώμενα του συλλόγου.

Το νέο συμβόλαιο θα έχει διάρκεια τριών ετών με αυξημένες εκτός από τις απολαβές και τα μπόνους για την περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος, το οποίο λείπει από την τροπαιοθήκη της Γιουνάιτεντ από το 2013, χρόνια που σταμάτησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.