Την προηγούμενη φορά που ο Αγουέρο σκόραρε, τα γήπεδα της Πρέμιερ ήταν γεμάτα!

Ο Σέρχιο Αγουέρο το βράδυ της 13ης του Μάρτη του 2021 θυμήθηκε το αίσθημα του γκολ και της χαράς που προκαλεί αυτό σε έναν επιθετικό, σκοράροντας ξανά έπειτα από τον Ιανουάριο του 2020, όταν τότε ακόμα τίποτα δεν μπορούσε να μας προετοιμάσει για ό,τι θ' ακολουθούσε! 



Την προηγούμενη φορά που ο Αγουέρο σκόραρε, τα γήπεδα της Πρέμιερ ήταν γεμάτα!

Ο Αγουέρο σκόραρε στο 3-0 της Σίτι επί της Φούλαμ στο Λονδίνο για να φτάσει πλέον στο +17 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος για τον Αργεντινό στράικερ που έχει γράψει την ιστορία του στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Είναι τρομερό το γεγονός πως ο Αγουέρο την τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα στο κορυφαίο πρωτάθλημα προτού έρθει η πανδημία, η αναβολή της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας, οι τραυματισμοί του και η επαναφορά του έπειτα από αρκετό καιρό, ήταν τον Ιανουάριο του 2020! 

Τότε ακόμα οι εξέδρες ήταν γεμάτες κόσμο, με τη Σίτι να έχει ουσιαστικά παραδώσει τα σκήπτρα στη Λίβερπουλ από πολύ νωρίς και ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε πλέον στα 181 τέρματα έπειτα από μια 10ετία στο κορυφαίο πρωτάθλημα, βάζοντας το λιθαράκι του στη νίκη στο Craven Cottage. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ματς που έχουν βρεθεί μαζί με τον Γκάμπριελ Ζέσους στο αρχικό σχήμα της Σίτι, έχουν σκοράρει πλέον 24 φορές σε 13 αναμετρήσεις! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης