Μόνο Πεπ και Κλοπ έχουν περισσότερες νίκες από τον Γουάιλντερ!

Ο Κρις Γουάιλντερ έπειτα από μια 5ετία στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας λίγο πριν την οριστικοποίηση του υποβιβασμού, όμως, θα μπορεί να δηλώνει περήφανα πως στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα, μονάχα οι Γκουαρδιόλα και Κλοπ είχαν περισσότερες νίκες στην Αγγλία!  



Μόνο Πεπ και Κλοπ έχουν περισσότερες νίκες από τον Γουάιλντερ!

Ο Κρις Γουάιλντερ τη φετινή σεζόν έβλεπε το ένα πράγμα να στραβώνει μετά το άλλο, η ομάδα του δεν ξέφυγε ποτέ από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, τα πράγματα πλέον δείχνουν να μην διορθώνονται με τίποτα και ο σύλλογος δείχνει με την κίνηση που έκανε, ότι προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά στην Τσάμπιονσιπ και την επιχείρηση επαναφοράς στην Πρέμιερ.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κρις Γουάιλντερ ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν έπειτα και από διαφορά απόψεων που παρατηρήθηκε με τη διοίκηση στην τελευταία επαφή που είχαν, ωστόσο, ο μέχρι πρότινος κόουτς των «λεπίδων» θα έχει να επιδείξει ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό για τη δουλειά του.

Από το 2016 και μετά, όταν και ανέλαβε το κλαμπ του Σέφιλντ, είχε μονάχα του Πεπ και Κλοπ με περισσότερες νίκες από εκείνον στην Αγγλία!

Ο Καταλανός έχει 134 θετικά αποτελέσματα με τη Σίτι, ο Γερμανός 117 και τρίτος έρχεται ο Γουάιλντερ με 94 νίκες.

Κώστας Ζάλιαρης