Μπέκαμ: Η μεγάλη επιστροφή στο «Ολντ Τράφορντ» και το μήνυμα στους ιδιοκτήτες (vid)

Πριν από ακριβώς 11 χρόνια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πραγματοποίησε την πρώτη του επιστροφή στο «Ολντ Τράφορντ» ως αντίπαλος της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπαιξε με αλλαγή για την Μίλαν στον επαναληπτικό των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αποθεώθηκε και... έστειλε το μήνυμά του στην οικογένεια Γκλέιζερ με το κασκόλ που κρέμασε στον λαιμό του.  



Μπέκαμ: Η μεγάλη επιστροφή στο «Ολντ Τράφορντ» και το μήνυμα στους ιδιοκτήτες (vid)

Ο «Μπεκς» ήταν πλέον μέλος των «ροσονέρι» και επανήλθε στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε και πέτυχε τρομερά πράγματα ως κομμάτι της Τάξης του '92, φτάνοντας σε φοβερές και τρομερές επιτυχίες ως «κόκκινος διάβολος».

Τη νύχτα της 10ης Μαρτίου του 2010, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πέρασε με αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στην ρεβάνς της Μίλαν με την Γιουνάιτεντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αγωνίστηκε για 27 λεπτά, αποθεώθηκε από τον κόσμο και στο φινάλε χαιρέτησε τους οπαδούς που του πέταξαν ένα κασκόλ με πράσινο και το κίτρινο χρώμα.

Εκείνος δίχως δισταγμό το πήρε και κρέμασε στον λαιμό του, με τα συγκεκριμένα χρώματα – πέραν του ότι έχουν ιστορική σημασία για το κλαμπ, χρησιμοποιήθηκαν και στην εκστρατεία εναντίωσης κατά των Αμερικανών ιδιοκτητών της οικογένειας Γκλέιζερ...

Για την ιστορία η Γιουνάιτεντ μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα, επιβλήθηκε πανεύκολα 4-0 των «ροσονέρι» για να βρεθεί εκείνη στα προημιτελικά της διοργάνωσης της σεζόν 2009-2010, λίγο μετά την παρουσία της στον τελικό του θεσμού στη Ρώμη. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης